Vermaken van een trouwjurk vraagt expertise

Wat is mogelijk?

Coupeuse voor het op maat maken van jouw trouwjurk

En dan heb je eindelijk de trouwjurk van jouw dromen gevonden! Maar natuurlijk past deze nog niet perfect, je trouwjurk voelt nog niet 100% lekker omdat deze nog wat te groot is, te lang, de hals sluit nog niet mooi aan….

Vaak wordt je wel doorverwezen naar gespecialiseerde coupeuses voor trouwjurken, maar ook daarin zit heel veel verschil. Hoeveel expertise heeft die coupeuse in huis, en kun je erop vertrouwen dat ze jouw wensen begrijpt en kan realiseren?

Daarom is het belangrijk om dan iemand in te schakelen die (zoals ik) veel ervaring heeft met het op maat maken van trouwjurken! Met ruim 25 jaar ervaring bij Jenny’s Bruidsmode heb ik alles al meegemaakt en gerealiseerd.

Vermaken van een trouwjurk vraagt expertise!
Als ervaren coupeuse heb ik alle benodigde materialen voor het vermaken van jouw trouwjurk!

Dus wat is er mogelijk?

 

  • ik kan alle nieuwe trouwjurken helemaal naar wens op maat maken en eventueel naar wens aanpassen. Dus als je wil kan deze helemaal worden aangepast!

 

  • ik kan jouw prachtige vintage trouwjurk aanpassen naar jouw wensen en op maat maken en eventueel repareren. Misschien is het een erfstuk of heb je jouw droomjurk in een leuk vintage winkeltje gevonden, alles is mogelijk!

 

  • ook als je japon in een bruidsmodezaak hebt gekocht en je niet tevreden bent over de service die ze je daar bieden kan ik het maatwerk voor jou regelen.

 

Met al mijn jaren ervaring als coupeuse van trouwjurken heb ik al zoveel trouwjurken op maat gemaakt en onder mijn naaimachine gehad. En daarnaast heb ik al ontelbare verhalen gehoord, voor bijna alles is een oplossing kan ik je verzekeren en geen verhaal is me te gek.  Dus ik kan jou helpen! Neem gewoon even contact met me op om je wensen te bespreken wat betreft je trouwjurk en we komen er samen vast wel uit!

 

Jouw trouwjurk, perfect op maat gemaakt, geen zorgen!

Adresgegevens:

Mary Zeldenrustlaan 28

5122 CE in Rijen

kvk nummer: 89163664

Neem contact met me op voor al je vragen!

Contact

info@atelieramy.nl

Telefoon/whatsapp:

06-26964210

× Hoe kan ik je helpen?