Werkwijze

Wat kun je verwachten?

  • Als je bij mij een afspraak wil maken dan is het vaak fijn om alvast telefonisch of per mail met elkaar te bespreken wat je wensen zijn wat betreft de aanpassingen van jouw trouwjurk. Wil je alleen je trouwjurk op maat laten maken, of wil je eventueel ook nog wat dingen aan je trouwjurk aan laten passen? Alles is bespreekbaar hoor!
  • Na dit eerste contact plannen we een eerste afspraak voor je in, om samen alles af te spreken en ook alles af te gaan spelden (na jouw goedkeuring) om jouw trouwjurk op maat te gaan maken. Eventueel kun je dan ook nog voor trouwschoenen, bruidslingerie of bruidsaccessoires bij mij kijken als je dit zou willen
  • We maken dan een vervolgafspraak om je japon nog een keer door te passen en dan zorg ik ervoor dat je trouwjurk dan helemaal klaar is om mee te nemen! Ik geeft dan nog wat tips en tricks voor het aantrekken van je trouwjurk!
  • ik kan je japon dan mooi strijken en helemaal klaar maken om te dragen. Na je trouwdag kan ik ook zorgen voor het reinigen van je trouwjurk!
  • Natuurlijk mag je tijdens deze afspraken wat gezelschap (maximaal 2 personen) meenemen!

Het is (zoals je vast wel zult begrijpen) erg moeilijk om precies te zeggen wat het vermaken van jouw trouwjurk gaat kosten. Als indicatie kan ik zeggen dat prijzen voor de coupeuse kosten bij 200 Euro beginnen. Tijdens je eerste afspraak zal ik je wel een exacte prijsopgave van de coupeuse kosten geven en eventueel kan ik je bij ons eerste contact vooraf ook een indicatie geven. Maar de prijs is uiteindelijk allemaal afhankelijk van jouw precieze wensen! Alles is mogelijk en je hebt zelf hierin de touwtjes in handen, pas bij jouw akkoord ga ik aan de slag!

 

Wat voor kosten kun je verwachten?

 

Jouw trouwjurk, perfect op maat gemaakt, geen zorgen!

Adresgegevens

Mary Zeldenrustlaan 28

5122 CE in Rijen

kvk nummer: 89163664

Neem contact met me op voor al je vragen!

Contact

info@atelieramy.nl

Telefoon/whatsapp:

06-26964210

× Hoe kan ik je helpen?